Aanbod

Dit kan ik voor je betekenen...

Persoonlijke analyse

Alle aandacht voor jouw beste kleuren en jouw duurzame (capsule) garderobe.

Kleuranalyse voor twee

Kijk met elkaar mee wat kleur voor je kan doen! Leuk én leerzaam.

Workshop kleur

Persoonlijke aandacht én de gezelligheid van een groep. 

Kastsessie op maat

Ik help je met het combineren en/of uitzoeken/opruimen van je kleding.

een zorgvuldige zoektocht naar jouw beste kleuren

Persoonlijke kleuranalyse

In een sessie van zo’n drie uur gaan we zorgvuldig op zoek naar de kleuren die het allerbeste bij je passen. Het doel? Dat jij gaat zien welke kleuren er echt voor jou werken. Waar krijg je een fijne glow van, en waar zie je er frisser in uit? Waar word je echt blij van, welke kleuren passen bij jou? Dat zijn jouw beste kleuren.

We starten met wat technische uitleg over de kleurkarakteristieken en contrasten waar we naar kijken bij een kleuranalyse. Vervolgens kijken we naar de kleding die je nu draagt. Je neemt namelijk zo’n 15-20 kledingstukken uit je kast mee naar de analyse.

Dan ga ik aan de slag met de kleurkragen, voor een bepaling van je dominanties. Passen warme of koele kleuren beter bij je? Lichte of diepe kleuren? En heldere of gedempte kleuren? We kijken of we uit de analyse met de kleurkragen alvast een richting kunnen bepalen. Ook bepaal ik je contrastniveau – is dat laag, medium of hoog? 

En dan is het zover… we gaan met de doeken aan de slag. Alle kleurgroepen komen voorbij. We selecteren de allermooiste kleuren uit 165 kleurdoeken: die vormen jouw unieke kleurenpalet.

Zijn we eruit wat jouw beste kleuren zijn? Dan kijken we naar mooie kleurcombinaties, en bekijken we of de items die je hebt meegebracht daar mooi bij aansluiten. En zo niet, hoe je die kan combineren zodat ze wel mooier passen. Daarbij kijken we ook naar het voor jou passende contrastniveau. Bonus: ik geef – als je dat leuk vindt – ook een kort advies over make-upkleuren.

Na de analyse krijg je een prachtig persoonlijk kleurpaspoort met daarin de staaltjes van de doeken die het allermooist bij je waren. Zo weet je bij het (tweedehands) shoppen welke kleuren jij moet hebben. Ook stuur ik je een persoonlijk verslag van de sessie met foto’s, en tips hoe je met de nieuwe inzichten aan de slag kan gaan.

165 kleurdoeken

Uit 165 kleurdoeken selecteren we de kleuren die het allerbeste bij je passen. Geen indeling in een seizoenstype, maar een advies op maat!

persoonlijk kleurpaspoort

De kleurstalen van de mooiste doeken komen in jouw persoonlijk kleurpaspoort. In een prachtige duurzame stoffen hoes – alleen bij mij verkrijgbaar.

Dit is allemaal inbegrepen bij een persoonlijke kleuranalyse:

dubbele inzichten met z'n tweetjes

Kleuranalyse voor twee

Bij een kleuranalyse voor twee personen  is het programma vergelijkbaar met dat van een persoonlijke analyse. Na de technische uitleg over de kleuranalyse volgen eigenlijk twee persoonlijke analyses – achter elkaar.

Het grote voordeel van een kleuranalyse voor twee? Het levert je dubbele inzichten op. Doordat je bij iemand anders meekijkt, leer je sneller zien en herkennen wat de verschillen in kledingkleuren kunnen doen. En het is natuurlijk ook nog eens hartstikke gezellig om samen te komen. 

Een kleuranalyse voor twee duurt zo’n 5,5 uur. Tussen de analyses in verzorg ik een lunch voor jullie. 

dubbele inzichten

Doordat je bij iemand anders meekijkt, leer je sneller zien en herkennen wat kleur kan doen.

persoonlijk kleurpaspoort

Ook jullie krijgen natuurlijk allebei een persoonlijk kleurpaspoort. Leuk om te vergelijken!

Dit is allemaal inbegrepen bij een kleuranalyse voor twee:

Workshop kleuranalyse

Het leuke van samenzijn met een groep én individuele aandacht voor jouw beste kleuren? Ik heb de ideale combinatie gevonden! De workshop is voor drie tot zes personen.

Kastsessie - opruimen

Het is heerlijk om een kleurrijke garderobe te hebben die helemaal bij je past. Ik help je na je kleuranalyse op weg met je eigen kleding. Opruimen, combineren, missing items vaststellen, we doen wat nodig is. Het resultaat: een opgeruimde kast waar je elke dag blij van wordt!


Een kleuranalyse cadeau geven?

Een kleuranalyse is een fantastisch cadeau aan jezelf, maar natuurlijk ook om te geven. Dat doe je met een kleurrijke cadeaubon! Met haast een bon nodig? Ik kan ook een digitale bon aanleveren die je zelf kunt uitprinten.