Aanbod

Persoonlijke kleuranalyse

Alle aandacht voor jouw beste kleuren en jouw (capsule) garderobe. In een sessie van zo'n drie uur gaan we zorgvuldig op zoek naar de kleuren die het allerbeste bij je passen.

Zie jij 't al?

Ik laat je de verschillen tussen kleurtinten zien, net zolang tot je het zelf ook kan zien! En geloof me, de kwartjes gaan vallen.

Wat heeft jouw interesse?

Heb je interesse in een capsule wardrobe? Wil je wat meer weten over make-upkleuren die goed bij je passen? Er is volop ruimte voor jouw vragen.

Inzichten voor 't leven

Een kleurpaspoort helemaal op maat en een digitaal verslag bomvol inzichten en inspiratie: ik zorg dat je iets hebt om op terug te vallen.

Kleuranalyse voor twee

Kijk mee met elkaar wat kleur voor je kan doen: leuk én leerzaam! Een duo-analyse levert je naast alle waardevolle inzichten ook nog eens een superleuke dag samen op. Een heel leuk uitje! Wie neem jij mee?

Dubbele inzichten

Kijk mee bij elkaar naar het effect van de verschillende kleurtinten en combinaties. Zo krijg je nog meer inzichten in wat kleur kan doen!

Een fijne dag samen

Ik zorg voor koffie, thee, en lekkers. En tussen de twee analyses door verzorg ik een lekkere lunch. Een ontspannen uitje voor twee!

Inzichten voor 't leven

Een kleurpaspoort helemaal op maat en een digitaal verslag bomvol inzichten en inspiratie: ik zorg dat jullie iets hebben om op terug te vallen.

Workshop kleuranalyse

Het leuke van samenzijn met een groep én individuele aandacht voor jouw beste kleuren? Ik heb de ideale combinatie gevonden! Ik kan groepen van maximaal zes personen ontvangen.

Een duurzame workshop

Een workshop kleuranalyse is een leuke en duurzame activiteit voor een kleine groep. Het is gezellig en heel leerzaam!

Inhoud workshop op maat

Ik richt graag de sessie op maat in, met bijvoorbeeld extra aandacht voor een capsule wardrobe, make-up of kledingcombinaties.

Smaakt het naar meer?

Als je na een workshop graag de volledige persoonlijke sessie wil, krijg je een uiteraard een fijne korting.

Kastsessie - opruimen

Het is heerlijk om een kleurrijke garderobe te hebben die helemaal bij je past. Ik help je na je kleuranalyse op weg met je eigen kleding. Opruimen, combineren, missing items vaststellen, we doen wat nodig is. Het resultaat: een opgeruimde kast waar je elke dag blij van wordt!

Samen aan de slag

Vind je het lastig om na de kleuranalyse de tips in de praktijk te brengen? Ik help je op weg met alle inzichten uit jouw kleuranalyse.

Rust

Je kunt gewoon elke dag iets uit de kast pakken om aan te trekken. Alles past bij elkaar, alles past bij jou, en je wordt er bij van. Fantastisch toch?

Minder (mis)kopen, meer plezier

Je hebt overzicht over wat je hebt. Je bent blij met wat je hebt en haalt het maximale uit je garderobe. Wel zo fijn voor de wereld.

Een kleuranalyse cadeau geven?

Een kleuranalyse is een fantastisch cadeau aan jezelf, maar natuurlijk ook om te geven. Je kunt een cadeaubon bij me bestellen, zodat je iets kan overhandigen. Met haast een bon nodig? Ik kan ook een digitale bon aanleveren die je zelf kunt uitprinten. Neem contact met me op voor meer informatie.