Over mij

Mijn missie: een kleurrijke garderobe die écht bij je past

Ik ben Linda de Haan, 38 jaar, en woon met mijn man en dochter in Bilthoven. Ik groeide op in Twente, maar woon al mijn halve leven in de omgeving van Utrecht. Na mijn studie journalistiek ging ik als communicatieadviseur aan de slag. Sinds 2021 geef ik daarnaast kleuranalyses en help ik mensen met het opruimen van hun huis.

Mijn werkruimte

Je bent van harte welkom!

Ik heb een fijne werkruimte in mijn huis in Bilthoven voor de kleuranalyses. Een plek met goed daglicht, heel belangrijk voor de sessies. Ik ontvang je graag in alle rust. Ook groepen tot zes personen kan ik thuis ontvangen.

Mijn beste kleuren...

... en mijn capsule wardrobe

Je raadt het misschien al wel een beetje aan de kleuren op mijn website: ik ben een koel zomertype, de meeste kleuren uit mijn palet sluiten daarbij aan. Ik weet al sinds mijn negentiende welke kleuren goed bij me passen. Ik kreeg toen een kleuranalyse van mijn schoonmoeder. Zij heeft mij de fijne kneepjes van het vak van kleurconsulent geleerd.  

In 2020 volgde ik een cursus over een capsule wardrobe en ik ben helemaal fan. Wil je er meer over weten? Ik vertel er graag over! En op Instagram vind je ook wat voorbeelden van hoe ik mijn kleding combineer.