Ervaringen

Elke kleuranalyse is weer bijzonder en uniek. Ik kan zelf wel vertellen wat alle voordelen zijn, maar dat kunnen mijn klanten natuurlijk nóg beter! Je leest een paar ervaringen hieronder.

Wat een kleurrijke, inzichtgevende en verzorgende ochtend heb ik mogen beleven bij Jouw beste kleuren. Linda neemt je, met haar expertise, mee in de wereld van kleuren. En dit doet ze met veel toewijding, rust en humor. Een ervaring waar ik de rest van mijn leven wat aan heb, nu ik weet welke kleuren mij ophalen en passen. Ik kan nu veel gerichter en met plezier winkelen.
Marjolein
Al lange tijd stond het krijgen van een kleuradvies op mijn wensenlijstje. Toen Linda via via op mijn pad kwam, voelde ik gelijk: dit moet ik doen! Terugkijkend ben ik daar nu ontzettend blij mee. Ik weet nu beter wat mij goed staat en ik ben gaan voelen, hoe heerlijk het voelt om jezelf te omhullen in de juiste kleuren. Ik had echt onderschat hoeveel dit met je gemoed en je zelfvertrouwen kan doen. Een kleuradvies staat ervoor dat je tijd in je zelf investeert en gaat kijken wat écht mooi bij je staat. Dit past heel erg bij mijn wens om mijn kledingkast op een duurzamere manier te vullen. Ik maak zelf ook kleding en accessoires en heb ook gewoon genoten van het spelen met kleur en contrasten. Daarbij is Linda heel erg hartelijk en prettig in de omgang. Je voelt je meteen bij haar op je gemak. Kortom: een dikke aanrader!
Milou
Linda heeft een fijne en rustige benadering en het was heel leuk om samen te kijken welke kleuren mij goed staan. Het was ook echt verassend wat eruit kwam. Zo fijn om nu bij het winkelen meer op kleur te kunnen zoeken! Ik heb er veel aan gehad.
Liselore
Linda biedt je een zeer goed verzorgde, professionele kleurenanalyse in een prettige ruimte. Ze is heel kundig en eerlijk over wat wel en niet bij je past. Ze laat je je op je gemak voelen en legt je alles uitstekend uit, zodat je zelf gaat zien wat het beste bij je past (jouw beste kleuren) én na de analyse beslagen ten ijs kan komen bij het aanschaffen of juist wegdoen van kleding en make-up. Sinds de analyse draag ik kleding in tinten die mij er gezond en stralend uit doen zien. Een aanrader!
Wiesje